הי לכולם
האם יש כאן גולשים שעברו טיפול זוגי מוצלח ועוברים לגור ביחד בקרוב? אנחנו עברנו לגור יחד לאחרונה אחרי טיפול מאוד מוצלח שחיזק את הזוגיות בנינו, והחלטנו לרכוש מיטה חדשה ונוחה לחדר השינה. אני מצרף לכם כאן קישור להמלצה על חברה מעולה שמציעה מגוון רחב של מזרנים ומיטות ואביזרים לחדש השינה במחירים מעולים. הכל אורטופדי ואיכותי מאוד, והשירות מצוין כולל אחריות. הכנסו להתרשם - https://www.sleepdepot.co.il/
אני ממליץ בחום על חנות מזרנים ושינה בשם ביג סליפר בראשון לציון.
יש להם מזרנים זוגיים, מזרנים ליחידים ואפילו מזרנים למיטות יהודיות.
תותחים בתחום.
https://www.big-sleeper.co.il/
אני ממליץ בחום על חנות מזרנים ושינה בשם ביג סליפר בראשון לציון.
יש להם מזרנים זוגיים, מזרנים ליחידים ואפילו מזרנים למיטות יהודיות.
תותחים בתחום. https://www.big-sleeper.co.il/
בדיקות פוליגרף במיוחד לזוגות 24/7 בכל מקום בארץ .
רק במכון AS תקבלו מחיר אטרקטיבי , דיסקרטיות , אמינות ומקצועיות מעל הכל .
במכון פוליגרף AS רקע וניסיון של שנים ועבודה עם המכשיר המתקדם בעולם בעל 14 חיישנים .
050-6248153 - התקשרו לייעוץ חינם 24/7
או באתר :
www.aspoly.co.il
בדיקות פוליגרף במיוחד לזוגות 24/7 בכל מקום בארץ .
רק במכון AS תקבלו מחיר אטרקטיבי , דיסקרטיות , אמינות ומקצועיות מעל הכל .
במכון פוליגרף AS רקע וניסיון של שנים ועבודה עם המכשיר המתקדם בעולם בעל 14 חיישנים .
050-6248153 - התקשרו לייעוץ חינם 24/7
או באתר :
www.aspoly.co.il
הי לכולם!
אשמח לעזרה. בת הזוג שלי אובחנה לאחרונה עם סוכרת, והיא מאוד מתקשה להתמודד נפשית עם הבשורה. היא צריכה לבדוק את רמות הסוכר בדם כמה פעמים ביום, העניין הוא שהיא מאוד פוחדת מדקירות ומחטים, והדבר מאוד מקשה עליה. חשבתי אולי יש כאן סוכרתיים שיוכלו להמליץ לנו מהניסיון שלהם על מכשיר למדידת סוכר שהדקירה שלו אינה כואבת מידי. יש לכם טיפים איך ואיפה לדקור שיכאב פחות? הבנתי גם שיש גם מכשירים כאלה שלא מצריכים דקירות? באופן כללי, כל טיפ בנושא ואיך להתרגל לסיטואציה החדשה, יתקבלו בברכה.
המון תודה לעוזרים
שלום לכולם
יש כאן גולשים שמרגישים שמערכת היחסים שלהם היא אינה כמו שהיתה בעבר? מרגישים שבן הזוג לא מבין אתכם, שאתם לא מאושרים ורוצים לסיים את הקשר ולהמשיך הלאה. סיום של קשר הוא אינו עניין פשוט, במיוחד אם מעורבים ילדים בתמונה. אני יכול להמליץ לכם מהניסיון שלי על גישור לפני גירושים, שיכול להפוך את התהליך לקצת יותר נעים ונסבל, ולדאוג לאינטרסים של שני הצדדים. מצורף קישור לקריאה נוספת.
שיהיה בהצלחה
שלום לכולם
אשמח להשאיר כאן בפורום המלצה חשובה לכל הזוגית שעומדים להפוך להורים בקרוב. אחרי טיפול מוצלח במיוחד הבאנו לעולם את הבן הבכור לפני כחודש וחצי. היה לנו טקס ברית מהמם ומיוחד, ומוהל נהדר שעשה את הכל לקצת יותר קליל ונעים, וגרם לנו ההורים להרגיש הכי בטוחים שיש. בעיני זה אחד הדברים החשובים ביותר. אני ממליץ בחום על ד"ר בנימיני - מוהל רופא, שיעשה לכם טקס נעים והכי חשוב בטוח לילד. כל הפרטים בקישור.
הי כולם
לאחרונה סיימנו טיפול זוגי מוצלח מאוד אצל מטפלת מדהימה, וחשבנו מה לתת לה מתנה כאות הערכה עבור כל מה שעשתה בעבורנו. ראינו שיש כאן לא מעט גולשים בסטטוס דומה, וחשבנו לתת לכם המלצה חמה על מה שאנחנו עשינו בסוף. נחלטנו ללכת על הדפסה של תמונות על זכוכית, ועשינו לה הקדשה אישית שתוכל לתלות אצלה בקליניקה. קיבלנו שירות מעולה, וזכינו לרגש אותה בחזרה. הפרטים בקישור.
הי לכולם
אני רואה שיש כאן לא מעט גולשים שיש להם קליניקות אישיות, שעובדים לא מעט שעות על המחשב או מול מטופלים, ואשמח לתת לכם המלצה חמה שתשדרג לכם את הקליניקה מבחינת נוחות ומבחינת נראות. אני יכול למליץ בחום על שולחן משרדי של סימון שמאפשר עבודה בצורה נכונה, בגובה נוח לגב, ומרחב עבודה נוח ונעים. תוכלו להרשם ממגוון רחב של עיצובים והכל במחיר נוח ובאיכות באמת גבוהה. אצלי זה עשה הרבה הבדל. כל הפרטים בקישור.