חקירות ובדיקות פוליגרף במיוחד לזוגות 24/7 בכל מקום בארץ ובחו"ל .
רק במכון AS תקבלו מחיר אטרקטיבי , דיסקרטיות , אמינות ומקצועיות מעל הכל .
במכון פוליגרף AS רקע וניסיון של שנים ועבודה עם המכשיר המתקדם בעולם בעל 14 חיישנים .
050-6248153 - התקשרו לייעוץ חינם 24/7
www.aspoly.co.il
אני סובלת מחוסר תקשורת ביני לבין בעלי, שלא נדבר על כל ההשלכות של זה. כיצד אפשר לגרום לו להגיע לטיפול זוגי? דיברתי איתו על זה והתשובה שלילית משום שהוא בטוח שאני מושפעת מהלימודים שלי ומחברותיי. הוא טוען שכל מה שהחברות שלי עושות גם אני עושה כמו ללכת טיפול זוגי . התסכול גדול
הי. אני חושבת שאת צריכה לגרום לו איכשהוא לרצות להגיע לטיפול זוגי. להציע לו ללכת לטיפול בשבילך ולא בשבילו. אולי לנסות לגרום לו לדבר עם מישהוא אחר שהוא מאוד מעריך כמו אםא אח או אחות.
שלי
הי חן
תמצאי דרך אחרת לשכנע אותו ללכת איתך לסדנה אחרת שמלמדת תקשורת אישית ודברים כאלו. אחרי שהוא קצת ייפתח קחי אותו לטיפול זוגי. אולי אז הוא יהיה קצת יותר פתוח למשהו כזה
אני וחברתי גרים יחד שנה. אנחנו רבים כל הזמן, אבל אוהבים מאוד. התבטנו אם ללכת לטיפול זוגי ואפילו דיברתי עם פסיכולוגית שהיכרתי. בסוף לא הלכנו לטיפול זוגי אלא רק אני הלכתי לשתי פגישות וזה לא עזר. החברה שלי לא רוצה ללכת טיפול כי היא אומרת אנחנו לא נשואים עשרים שנה שאנחנו צריכים טיפול זוגי...מה את מציעה לי לעשות. המצב הזה מציק לי מאוד
אלדד שלום
כל זוג רב, ומי שיאמר לך אחרת אל תאמין לו. השאלה היא איך רבים, מה דירות המריבות ועל מה רבים. כמו שנראה י ממה שכתבת אתם מתקשרים באצעות מריבות ולכן הצעתי ]שוטה. לכו ללמוד קצת קשר בינאישי, כיצד חיים בזוגיות, תקשורת...אתם יכולים ללמוד זאת אצל פסיכולוג או פסיכולוגית באמצעות טיפוול זוגי או בכל דרך אחרת שתבחרו העיקר שתלכו ללמוד כיצד ותעבדו על זה, משם הדרך לקשר בריא יותר פתוחה. שיהיה בהצלחה
שלום רב, אחותי נשואה עם שני ילדים. היא נשואה כבר 12 שנה בערך. לאחרונה (בערך בשנה האחרונה) היחסים בין אחותי לבלעה הידרדרו עד כדי מצב בו הם מדברים על גירושים ויש בניהם נתק מוחלט. כל צד בטוח שהשני לא מתחשב בו. אני חושב שיש מקום רב לכך שהביטחון העצמי של אחותי עלה בשנים האחרונות והשפיע לרעה ביחסים. הם מנסים ללכת לטיפול זוגי אבל לפי המצב הוא לא מוצלח כ"כ והם הפסיקו ללכת. אחותי לא דיברה ע"כ איתי מעולם אבל הם מרבים לריב ליד כל המשפחה והילדים וגם לריב עם הילדים. איך אני יכול להתערב ולעזור, יחסי עם אחותי ובעלה טובים.
לפעמים אנחנו רואים את אחד מיקירנו בבעייה ולא כל כך יודעים כיצד לעזור לו. אני חושבת שהדרך היחידה שבה אתה יכול לעזור לאחותך בלי להתערב לה בחיים בצורה שלא תתקבל בהבנה היא למצוא עבורה מטפל או מטפלת זוגית שיש להם קבלות של הצלחה ולתת לאחותך את הטלפון בצירוף ההמלצות על ההצלחות. זה המקסימום שאתה יכול לעשות...
אני בזוגיות כבר 10 שנים.. + ילד בשנתיים האחרונות.
בת הזוג שלי טוענת שהיא לא מאמינה לדבר שאני אומר לה.
אני לא יודע למה. שיקרתי לה בערך 10 פעמים בכל הקשר וזה היה לגמרי שקר לבן על מתנת יום ההולדת שלה.
המון פעמים היא אומרת לי שאין לה טיפת אמון בי או מה שיוצא לי מהפה. זה מתסכל כי באמת שאין לי סיבה לשקר לה. היא טוענת שאני מורח דברים ומספר דברים איך שבא לי. אני פשוט שבור כבר מההאשמות האלו.
יש דרכים לשקם את האמון בין בני זוג. כיוון שאתה לא שקרן ולא בוגד אתה יכול לעשות זאת. לפעמים, יש מצבים שצריך להיעזר במישהו נייטרלי שיוכל ליצור ביניכם מחדש את האמון. טיפול זוגי בהחלט יכול הוות את אחת הדרכים האפקטיביות לכך וברור שכיוון שאתה כבר מיואש מהמצב אז פנו לטיפול זוגי ותשקמו את הקשר. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.