|
|
|
|
מתי לספר לילדים על חבר חדש
מאת:
רחלי
Oct 30, 2010
||
13:47
אני גרושה חצי שנה. הגירושין עברו יחסית בקלות וללא כל מריבות עם בעלי לשעבר. לפני כשלושה חודשים היכרתי גבר הנמצא בהליכי גירושין שהוא כאילו יצא מתוך האגדות. הוא בדיוק הגבר שהייתי רוצה להיות לידו כל חיי.
אני אולי נשמעת מתלהבת אבל אני חשה כאילו אני מכירה אותו כל חיי ואני מאושרת איתו וכל מה שהייתי מאחלת לכל אחת מתגשם בו גם מבחינה נפשית, משיכה הדדית, התאמה פיסית מושלמת...
השאלה שלי. כיוון שאנחנו יחד כבר שלושה חודשים ושנינו מרגישים נפלא ביחד, מתי יהיה סביר לספר לילדים ולהכיר להם אותו?
יש לי שני ילדים בגיל ההתבגרות הגדולה בת 17 והקטן בן 14.
האם זה לא מוקדם מידי? האם נכון רק לספר להם או ממש להכיר אותו אליהם.
|
|
|
•
|
מתי לספר לילדים על חבר חדש
רחלי
> אתה נמצא כאן
|
|
|
Oct 30, 2010 | 13:47
|
|
אני גרושה חצי שנה. הגירושין עברו יחסית בקלות וללא כל מריבות עם בעלי לשעבר. לפני כשלושה חודשים היכרתי גבר הנמצא בהליכי גירושין שהוא כאילו יצא מתוך האגדות. הוא בדיוק הגבר שהייתי רוצה להיות לידו כל חיי.
אני אולי נשמעת מתלהבת אבל אני חשה כאילו אני מכירה אותו כל חיי ואני מאושרת איתו וכל מה שהייתי מאחלת לכל אחת מתגשם בו גם מבחינה נפשית, משיכה הדדית, התאמה פיסית מושלמת...
השאלה שלי. כיוון שאנחנו יחד כבר שלושה חודשים ושנינו מרגישים נפלא ביחד, מתי יהיה סביר לספר לילדים ולהכיר להם אותו?
יש לי שני ילדים בגיל ההתבגרות הגדולה בת 17 והקטן בן 14.
האם זה לא מוקדם מידי? האם נכון רק לספר להם או ממש להכיר אותו אליהם.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 30, 2010 | 23:30 |
|
נראה לי שאת קצת מסונוורת. מצאת גבר נורמלי אחרי הגירושין ואת כבר חושבת שזהו זה. חכי רגע, תנחתי לקרקע ורק אחר כך תחשבי להכיר אותו לילדים שלך. עוד מוקדם מדי.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 31, 2010 | 22:54 |
|
נשמע שכיף לך יחד איתו אבל תני לו להוכיח את עצמו ושזה לא רק התלהבות של התחלה אחר כך תערבבי את הילדים. הם ממש לא יתלהבו להכיר אותו ועוד רק הרגע את ואבא שלהם נפרדו.
|
|
|
|
|
•
|
אני חושב שזה לא מוקדם מדי
דורון
|
|
|
Oct 31, 2010 | 22:59 |
|
אני חושב שכולם כבר יודעים והתרגלו לסיטואציה החדשה שההורים גרים בנפרד. אין בעיה לספר כי במוקדם או במאוחר יספרו לילדים והם צריכים לחיות את המציאות ולא איזו שהיא מסגרת תיאורטית ולא מציאותית.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 01, 2010 | 01:06 |
|
רחלי
את בעננים וכיף לך. תמשיכי לאהוב ולהרגיש מצויין. שלושה חודשים מעת הפרידה עבור הילדים זו תקופה קצרה מאוד. אינני מכירה את התהליך שהילדים עברו במהלך הגירושין אולם ברור הוא שהם לא כל כך רצו את הפרידה וחווים תהליך קשה מבחינה אישית ומשפחתית. נראה לי שבשלב כל כך מוקדם לשתף אןתם בקשר שיש לך עם גבר עלול לגרום להם לאנטגוניזם כלפיו וכלפייך. הם עדיין לא סיימו לעבד את הפרידה ואת המצב החדש שהם חיים בו ולכן לא יהיה נכון בשלב זה להוסיף מטען עודף למצבם. חשוב שתזכרי שאהבה ופריחה עבורך בשלב זה מבחינתם זוהי מכה נוספת המנפצת את הפנטזיה שאת וגרושך תחזרו לחיות יחד שלוקח להם זמן להבין שהיא לא ריאלית.
תאהבי אותו ותמנעי מהם את הקושי.
יעל
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה