|
|
|
|
תחליפי את הפסיכולוג
מאת:
פיונה
Dec 05, 2012
||
22:29
אם את לא מרגישה נוח עם הפסיכולוג הזה אז תחליפי אותו. אני לא הייתי מתלבטת יותר מדי.
|
|
|
•
|
אני חושבת להחליף פסיכולוג
lilica
|
|
|
Dec 05, 2012 | 20:17
|
|
הי
אני ובעלי נמצאים בטיפול זוגי כבר חודשיים. אני מרגישה שהפסיכולוג יותר לצידו של בעלי ולא מתחשב מספיק בי ובדעותי. מה אתם מציעים לעזוב או לדבר איתו אני מרגישה רע מאוד מהמצב הזהב
|
|
|
|
|
•
|
תחליפי את הפסיכולוג
פיונה
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Dec 05, 2012 | 22:29 |
|
אם את לא מרגישה נוח עם הפסיכולוג הזה אז תחליפי אותו. אני לא הייתי מתלבטת יותר מדי.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 07, 2012 | 08:33 |
|
מה הסיפור? תוגיעי לו שאת עוזבת ותמצאי מישהו חדש.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 09, 2012 | 15:07 |
|
הי לילי
כאשר לא מסתדרים עם פסיכולוג או פסיכולוגית, אפשר ונכון להחליף אותם וללכת לפסיכולוג אחר. אבל לפני שאת עוזבת אותו ומתחילה טיפול זוגי חדש (מה שאני כותבת נכון גם לטיפול פסיכולוגי שאיננו טיפול זוגי) אני חושבת שיהיה נכון עבורך להעלות את העניין ולשוחח עליו עם הפסיכולוג שלך (זה שאת רוצה להחליף), יתכן שאם תדברו על הנושא תשני את דעתך או שהוא ישנה את הגישה כיוון שיראה נקודת מבט שלא ראה עד כה. לא תמיד החלפת הפסיכולוג המטפל הזוגי פותרת את התחושה ואת הבעיה שאת מתארת. מה גם שטיפול זוגי חדש יחייב את המטפל החדש להתחיל בהיכרות ואתם עלולים לחזור מעט אחורה בטיפול. אם אחרי ששוחחתם את עדיין מרגישה לא טוב ולא נוח אז באמת נכון יהיה לבקש מהפסיכולוג להפגש פגישה מסכמת ולמצוא מישהו חדש שהטיפול איתו ייתן לך את התחושה הנכונה ובעיקר יקדם את כם כזוג לקראת זוגיות טובה יותר.
שלך
יעל
|
|
|
|
|
•
|
האם להחליף פסיכולוג בפסיכולוגית?
lilica
|
|
|
Dec 11, 2012 | 20:10 |
|
האם לא עדיף לי למצוא פסיכולוגית שתמשיך איתנו בטיפול זוגי במקום הפסיכולוג שכנראה לא נוכל להמשיך איתו?
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד