|
|
|
|
יש לשני הצדדים חלק
מאת:
יעל כוכבא
Dec 18, 2012
||
23:31
ברור לגמרי כי אין רק צד איד ואין אשם אחד אלא האחריות נחלקת בין שני בני הזוג. כיצד לקבל את הסיטואציה וכיצד לשנות אותה זהו חלק מהטיפול הזוגי ולכן הגעה לטיפול זוגי שתלווה בשינוי מצידך עשוייה ליצור תהליכים חיוביים שאתה ממש לא משער שיקרו.
|
|
|
•
|
|
|
Dec 11, 2012 | 20:15
|
|
בזמן האחרון אשתי לא מראה סימנים שהיא מרגישה משהו כלפי. לא יודע מתי זה התחיל אבל היא לא מוכנה לקיים איתי יחסים, היא ממש לא מתייחסת אלי, מבלה עם החברות שלה כל הזמן וממש נראה שלא מעניין אותה להיות איתי. הצעתי לה טיפול זוגי אולי הפגישות על הפסיכולוגית יעזרו לנו והיא לא מעוניינת, שאלתי אותה עם היא רוצה להתגרש והיא אמרה לי שהיא לא מעוניינת אבל גם לא רוצה לפתח מחדש את הזוגיות ביננו ושככה טוב לה. אני ממש לא יכול לחיות כך ולא יודע מה לעשות. מישבו יכול לתת לי כאן עצה.
תודה
פרנק
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 11, 2012 | 20:34 |
|
אני לא יודע איך אתה מסכים. אם היא לא רוצה טיפול זוגי מה יש לך לחפש איתה? תעזוב אותה.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 13, 2012 | 01:03 |
|
הי פרנק אני לא מבינה אותך מצד אחד אשתך לא מוכנה להיות איתך באמת למרות שעדיין אתם נשואים וחיים כאילו ביחד אבל מצד שני היא לא מוכנה ללכת איתך לטיפול. למה אתה מסכים לזה, תן לה אולטימטום או שהיא באה איתך לטיפול זוגי ומנסה לשפר את הגישה או שאתם נפרדים...ואם תיפרדו אז נשמע שאולי זה עדיף.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 15, 2012 | 17:02 |
|
הי פרנק
נראה לי שאתה צריך לעשות חשבון עם עצמך מה אתה רוצה והאם אתה רוצה את הקשר הזה. אם אתה רוצה אותו אז אל תוותר ותיאבק עליו. אתה יכול לנקוט במספר מהלכים כדי להוביל שינוי. אתה יכול לדרוש ממנה ולא לבקש שתבוא לטיפול זוגי שכן אם אתם יחד אז יש להגדיר את הביחד הזה וכיוון שההגדרות שהיא מגדירה אינן מתאימות לך אתה מבקש ממנה לבוא יחד איתך ולהגדיר את המצב החדש כך שיתאים לשניכם ולא רק לה.
במקביל, תראה לה שאתה לא כל כך תלוי בה, תראה לה שגם אתה יודע לצאת עם החברים שלך, וגם אתה מסתדר היטב בלעדיה למרות שאתה רוצה להמשיך להיות בן זוגה.
בסופו של דבר אתה צריך להגיע איתה לטיפול זוגי. אם לא תצליח להביא אותה, אני מניחה שתוך תקופה לא ארוכה תיפרדו.
בקיצור מצא את הדרך החכמה והנכונה להביא אותה לטיפול זוגי ושם תוכל לברר האם יש ביניכם עדיין משהו שמאפשר להמשיך יחד או לא.
בהצלחה
יעל
|
|
|
|
|
•
|
אולי יש סיבות שבגללן היא אדישה
ניריתה
|
|
|
Dec 17, 2012 | 08:42 |
|
אולי היא אדישה בגללך, אתה לא חושב שיש סיבה לכך שהיא אדישה. אתה מנסה להביא אותה לטיפול זוגי ואני מבינה את זה אבל האם חשבת בעצם מה הסיבות שהביאו אותה להיות אדישה כלפיך? אני מציעה לך קצת לפני שאתם הולכים לטיפול זוגי לשבת ולחשוב בעצמך מה החלק שלך בכל העניין הזה. אולי אם תלך לפסיכולוג תוכל יחד איתו לעלות על הנקודות הללו.
|
|
|
|
|
•
|
היא אדישה בגלל ההתנהגות שלך
פיונה
|
|
|
Dec 17, 2012 | 21:39 |
|
ברור שהיא אדישה כי אתה לא נותן לה את מה שהיא באמת צריכה. אתה צריך להבין שהקשר הדדי ולכן אם היא אדישה כלפך אבל עדייןם רוצה להישאר יחד יש לך מזל. קח אותה באיזשהוא תירוץ לטיפול זוגי ותראה שאם אתה מקשיב ועושה דברים עם עצמך ואיתה היחס שלה ישתנה.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 18, 2012 | 23:31 |
|
ברור לגמרי כי אין רק צד איד ואין אשם אחד אלא האחריות נחלקת בין שני בני הזוג. כיצד לקבל את הסיטואציה וכיצד לשנות אותה זהו חלק מהטיפול הזוגי ולכן הגעה לטיפול זוגי שתלווה בשינוי מצידך עשוייה ליצור תהליכים חיוביים שאתה ממש לא משער שיקרו.
|
|
|
|
|
•
|
לך לטיפול זוגי אבל רק פסיכולוגית
אנאבל
|
|
|
Jan 16, 2013 | 14:26 |
|
איך אתה מסכים לזה אתם תתגרשו אם לא תטפלו בעצמכם. תמצאו כבר פסיכולוגית (יותר טוב מפסיכולוג מנסיון) ותלכו לטיפול זוגי ואז אולי יהיה לכם טוב יותר ביחד או שמקסימום תיפרדו. לא כל כך נורא יש הרבה דגים בים.
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד