|
|
|
|
אתם צריכים עזרה
מאת:
יעל כוכבא
Jan 10, 2013
||
11:06
אולגה יקרה
המצב שאת מתארת עלול להתפתח למקומות מאוד לא רצויים. אם באמת הוא בוגד בך והוא ימשיך בכך, אתם עלולים להגיע למצב בו אתם מתרחקים זה מזו כיוון שהוא ימשיך לטפח את הקשר החסוי שלו ואת תמשיכי לחשוד בו ולכעוס עליו כך שגם מצידך תהיה התרחקות. אם הוא לא בוגד בך, במידה ולא תפתחו את העניין ותנקו אותו טוב החשדות שלך יתגברו ואילו הכעסים שלו על כך שאת לא נותנת בו אמון יביאו אותו להתרחקות ואולי בסוף גם למצוא מישהי ולאמת את מה שאת חושדת שקורה.
לכן חשוב מאוד שתפנו לטיפול זוגי שכן מצבים כמו שאת מתארת בדרך כלל מתפתחים למצב משברי שקשה מאוד לטפל בו ובשלב כל כך מתקדם של המשבר הסיכויים לחזור לקשר חיובי ואוהב יהיו נמוכים בהרבה מאשר ברגע זה.
בהצלחה
יעל
|
|
|
•
|
|
|
Dec 20, 2012 | 00:49
|
|
אני בטוחה שהוא בוגד בי אבל לא ממש תפסתי אותו והוא מכחיש. הוא מגיע מאוחר מהעבודה בשמן האחרון, הוא פתאום מתלבש אחרת, הוא מסתיר ממני את הטלפון שלו ואני רואה שהוא מנקה את המיילים במחשב...
דיברתי איתו והוא מכחיש. מה לעשות? להציב לו אולטימטום? לקחת אותו לטיפול זוגי? מה אפשר לעשות במצב הזה אני לא יכולה יותר בחוסקר הוודאות הזה.
|
|
|
|
|
•
|
אל תוותרי ותקחי אותו לטיפול זוגי
דליה
|
|
|
Jan 10, 2013 | 00:35 |
|
הי אולגה. אני ממש מציעה לך לא לוותר. אם עכשיו תעזבי אותו ולא תפתחי את העניין ותבררי עד הסוף הוא יבגוד בך עוד ועוד...או טיפול זוגי או כל דבר אחר אבל אל תוותרי
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 10, 2013 | 11:06 |
|
אולגה יקרה
המצב שאת מתארת עלול להתפתח למקומות מאוד לא רצויים. אם באמת הוא בוגד בך והוא ימשיך בכך, אתם עלולים להגיע למצב בו אתם מתרחקים זה מזו כיוון שהוא ימשיך לטפח את הקשר החסוי שלו ואת תמשיכי לחשוד בו ולכעוס עליו כך שגם מצידך תהיה התרחקות. אם הוא לא בוגד בך, במידה ולא תפתחו את העניין ותנקו אותו טוב החשדות שלך יתגברו ואילו הכעסים שלו על כך שאת לא נותנת בו אמון יביאו אותו להתרחקות ואולי בסוף גם למצוא מישהי ולאמת את מה שאת חושדת שקורה.
לכן חשוב מאוד שתפנו לטיפול זוגי שכן מצבים כמו שאת מתארת בדרך כלל מתפתחים למצב משברי שקשה מאוד לטפל בו ובשלב כל כך מתקדם של המשבר הסיכויים לחזור לקשר חיובי ואוהב יהיו נמוכים בהרבה מאשר ברגע זה.
בהצלחה
יעל
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה