|
|
|
|
האם אני צריכה טיפול זוגי
מאת:
הרן
Jan 15, 2013
||
00:36
יש ביני לבין בעלי חיכוכים רבים וויכוחים שלא נגמרים. אני חייבת לציין שאנחנו אוהבים מאוד ושהקשר ביננו כולל במיטה מעולה. הבעייה שעל כל דבר אנחנו מתווכחים ומגיעים כל הזמן למריבות. הצעתי לבעלי ללכת לאימון זוגי והוא הסכים העניין הוא שהאימון הזה בכלל לא עזר ושנינו הרגשנו שאנחנו מבבזים זמן. הצעתי לבעלי שנלך לטיפול זוגי ואני מקווה שזה יעזור. הוא מסרב כי הוא אומר שכמו שהאימון הזוגי לא עזר כך גם טיפול זוגי לא יעזור. מה אני צריכה לעשות איך להביא אותו לטיפול זוגי. אני מרגישה שבלי הטיפול המצב ביננו יגיע להיות בלתי נסבל.
|
|
|
•
|
האם אני צריכה טיפול זוגי
הרן
> אתה נמצא כאן
|
|
|
Jan 15, 2013 | 00:36
|
|
יש ביני לבין בעלי חיכוכים רבים וויכוחים שלא נגמרים. אני חייבת לציין שאנחנו אוהבים מאוד ושהקשר ביננו כולל במיטה מעולה. הבעייה שעל כל דבר אנחנו מתווכחים ומגיעים כל הזמן למריבות. הצעתי לבעלי ללכת לאימון זוגי והוא הסכים העניין הוא שהאימון הזה בכלל לא עזר ושנינו הרגשנו שאנחנו מבבזים זמן. הצעתי לבעלי שנלך לטיפול זוגי ואני מקווה שזה יעזור. הוא מסרב כי הוא אומר שכמו שהאימון הזוגי לא עזר כך גם טיפול זוגי לא יעזור. מה אני צריכה לעשות איך להביא אותו לטיפול זוגי. אני מרגישה שבלי הטיפול המצב ביננו יגיע להיות בלתי נסבל.
|
|
|
|
|
•
|
טיפול זוגי מצויין בשבילכם
תום
|
|
|
Jan 15, 2013 | 10:36 |
|
אני חושב שטיפול זוגי ממש יכול לעזור לכם ויגרום לכם להפסיק את המריבות ולהיות ממש מאושרים, תלכו על זה.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 15, 2013 | 23:42 |
|
הרן יקרה
גם בין הזוגות האוהבים ביותר שחווים את הקשר המספק ביותר ישנם חילוקי דעות ולעיתים אף מריבות. גדולתם היא שגם את חילוקי הדעות וגם את המריבות הם יודעים לפתור ואף למנף לחיזוק הזוגיות. כולנו יודעים שהתפייסות לאחר מריבה יכולה להיות מעורר תשוקה חזק...
אולם לצערנו ישנם זוגות שאינם יודעים להגביל את המחלוקת והמריבה ולא יודעים מתי נכון לוותר גם אם הצד השני לא כך כך צודק ולכן הם מצויים במריבה ובוויכוח כמעט מתמיד. כאשר קיימת אהבה ויש רצון להמשיך את הקשר טיפול זוגי טוב יכול לעזור מאוד ולסייע לכם לחזור למצב של זוגיות טובה ובריאה.
אכן, טיפול זוגי לזוג אוהב כמוכם יכול בהחלט לעזור ולהוביל אתכם לנתיב של זוגיות אוהבת ומאושרת.
בהצלחה
יעל
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה