|
|
|
|
טיפול זוגי לפני חתונה
מאת:
יעל כוכבא
Jan 26, 2013
||
14:54
טיפול זוגי לפני חתונה אינו נדיר כל כך והוא אכן מבוצע מדי פעם.חשוב לזכור כי עולים חששות ופחדים ואחת הדרכים הטובות לקבל עזרה בהתמודדות איתן היא טיפול זוגי. זוג שהולך לטיפול זוגי לפני החתונה אינו אוהב פחות מזוג אחר או שהסיכויים שלו להצליח יחד נמוכים יותר. אני חושבת שדווקא להיפך. לזוג אשר מטפל בבעיות ויודע להתמודד איתן יש סיכוי טוב יותר להצליח בנישואיו מאשר זוג שמטאטא את הבעיות אל מתחת לשטיח ואחר כך לא מבין מה קורה ולא יודע להתמודד עם הבעיות. אם אין לכם בעיה אקותית אני חושבת שלא נכון לדחות את החתונה.
בהצלחה
יעל
|
|
|
•
|
אנחנו בטיפול זוגי ומתחתנים עוד מעט
dotan
|
|
|
Jan 17, 2013 | 08:28
|
|
אני והחברה של הולכים לטיפול זוגי. אנחנו מתחתנים בעוד 5 חודשים ומתלבטים האם לדחות את החתונה בגלל הטיפול או שכדאי לעשות אותה בזמן למרות הכל. בפסיכולוגית שאנחנו הולכים אליה טוענת שלדעתה לא כדאי לנו לדחות את החתונה אבל אנחנו ממש לא יודעים. אפשר לקבל קצת רעיונות?
תודה
|
|
|
|
|
•
|
טיפול זוגי לפני חתונה?
שומי
|
|
|
Jan 18, 2013 | 21:45 |
|
איזו מין חתונה זאת אם לפני שאתם מתחתנים אתם כבר צריכים טיפול זוגי?
|
|
|
|
|
•
|
טיפול זוגי עושה טוב ורק עוזר
dotan
|
|
|
Jan 22, 2013 | 12:27 |
|
הי שומי. טיפול זוגי זה לא אומר שלא מאוהבים ולא רוצים לחיות יחד. זה אומר שמדברים ורוצים לעשות את מה שיש ביחד טוב יותר. וזה לא קשור בכלל אם מתחתנים או לא.
|
|
|
|
|
•
|
טיפול זוגי לפני חתונה
יעל כוכבא
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Jan 26, 2013 | 14:54 |
|
טיפול זוגי לפני חתונה אינו נדיר כל כך והוא אכן מבוצע מדי פעם.חשוב לזכור כי עולים חששות ופחדים ואחת הדרכים הטובות לקבל עזרה בהתמודדות איתן היא טיפול זוגי. זוג שהולך לטיפול זוגי לפני החתונה אינו אוהב פחות מזוג אחר או שהסיכויים שלו להצליח יחד נמוכים יותר. אני חושבת שדווקא להיפך. לזוג אשר מטפל בבעיות ויודע להתמודד איתן יש סיכוי טוב יותר להצליח בנישואיו מאשר זוג שמטאטא את הבעיות אל מתחת לשטיח ואחר כך לא מבין מה קורה ולא יודע להתמודד עם הבעיות. אם אין לכם בעיה אקותית אני חושבת שלא נכון לדחות את החתונה.
בהצלחה
יעל
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה