|
|
|
|
איך למצוא פסיכולוג לטיפול זוגי
מאת:
דורין11
Feb 20, 2013
||
00:27
הי אבירם
אני מציעה לך קודם כל לשאול את החברים שלך האם הם מכירים פסיכולוג או פסיכולוגית לטיפול זוגי. אחר כך הייתי מנסה בגוגל ומחפשת מישהו או מישהי עם תואר שני ומחליטה בסוף על סמך המתה מהחברים או התרשמות מהאתרים שלהם
|
|
|
•
|
איך מוצאים פסיכולוג טוב לטיפול זוגי
אבירם
|
|
|
Feb 13, 2013 | 20:02
|
|
בעלי ואני רוצים ללכת לטיפול זוגי ואין לי מושג איך למצוא פסיכולוג או פסיכולוגית שיהיו טובים בשבילנו. אני פוחדת שנגיע למישהו והוא לא יהיה מספיק טוב. לא נראה לי שנתחיל פעמיים או שלוש טיפול זוגי עד שנמצא את הפסיכולוג שמתיאםלנו. אין לנו חברים שהלכו לטיפול זוגי אז אין לנו באמת ממי לקבל המלצה. יש למישהו רעיון איך מוצאים אותו או אותה?
|
|
|
|
|
•
|
איך למצוא פסיכולוג לטיפול זוגי
דורין11
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Feb 20, 2013 | 00:27 |
|
הי אבירם
אני מציעה לך קודם כל לשאול את החברים שלך האם הם מכירים פסיכולוג או פסיכולוגית לטיפול זוגי. אחר כך הייתי מנסה בגוגל ומחפשת מישהו או מישהי עם תואר שני ומחליטה בסוף על סמך המתה מהחברים או התרשמות מהאתרים שלהם
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 27, 2013 | 18:30 |
|
אם אין לכם מישהו שימליץ על פסיכולוג או פסיכולוגית שהוא מכיר אני מציעה את התהליך הבא.
החליטו מה סוג המטפל שאתם רוצים: פסיכוליג, עובד סוציאלי, מטפל זוגי אחר.
אחר כך החליטו האם אתם רוצים מטפל או מטפלת.
אחר כך חפשו באינטרנט מישהו על פי ההגדרות. רצוי מאוד שיהיה מטפל מוסמך בעל תואר שני. תקראו עליו או עליה באינטרנט חפשו מידע נוסף עליו ואחר כך התקשרו ושוחחו מספר דקות עם המטפל. אם תרגישו נוח והשיחה תהיה טובה ותחושו שאתם מקבלים משהו מאותו מטפל כבר בשיחת הטלפון, קיבעו פגישה והתחילו.
אני ממליצה לכם לבחור פסיכולוג או פסיכולוגית מומחים שעוסקים בטיפול זוגי.
כמובן שאם יש לכם המלצה של מישהו שאתם מכירים וסומכים על חוות דעתו אז בודאי שזה עדיף אולם אם אין לכם אז זו הדרך.
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד