|
|
|
|
מריבות
מאת:
יעל כוכבא
Jan 06, 2017
||
17:42
אלדד שלום
כל זוג רב, ומי שיאמר לך אחרת אל תאמין לו. השאלה היא איך רבים, מה דירות המריבות ועל מה רבים. כמו שנראה י ממה שכתבת אתם מתקשרים באצעות מריבות ולכן הצעתי ]שוטה. לכו ללמוד קצת קשר בינאישי, כיצד חיים בזוגיות, תקשורת...אתם יכולים ללמוד זאת אצל פסיכולוג או פסיכולוגית באמצעות טיפוול זוגי או בכל דרך אחרת שתבחרו העיקר שתלכו ללמוד כיצד ותעבדו על זה, משם הדרך לקשר בריא יותר פתוחה. שיהיה בהצלחה
|
|
|
•
|
|
|
Jan 05, 2017 | 20:28
|
|
אני וחברתי גרים יחד שנה. אנחנו רבים כל הזמן, אבל אוהבים מאוד. התבטנו אם ללכת לטיפול זוגי ואפילו דיברתי עם פסיכולוגית שהיכרתי. בסוף לא הלכנו לטיפול זוגי אלא רק אני הלכתי לשתי פגישות וזה לא עזר. החברה שלי לא רוצה ללכת טיפול כי היא אומרת אנחנו לא נשואים עשרים שנה שאנחנו צריכים טיפול זוגי...מה את מציעה לי לעשות. המצב הזה מציק לי מאוד
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 06, 2017 | 17:42 |
|
אלדד שלום
כל זוג רב, ומי שיאמר לך אחרת אל תאמין לו. השאלה היא איך רבים, מה דירות המריבות ועל מה רבים. כמו שנראה י ממה שכתבת אתם מתקשרים באצעות מריבות ולכן הצעתי ]שוטה. לכו ללמוד קצת קשר בינאישי, כיצד חיים בזוגיות, תקשורת...אתם יכולים ללמוד זאת אצל פסיכולוג או פסיכולוגית באמצעות טיפוול זוגי או בכל דרך אחרת שתבחרו העיקר שתלכו ללמוד כיצד ותעבדו על זה, משם הדרך לקשר בריא יותר פתוחה. שיהיה בהצלחה
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד