|
|
|
|
טיפול זוגי יתאים לכם
מאת:
אירית
Oct 28, 2010
||
00:03
אני דווקא חושבת שלשניהם יש חלק בבעיות שלהם ואם כבר טיפול אז טיפול זוגי יהיה הכי מתאים להם כדי שיפתרו יחד את הבעיות.
|
|
|
•
|
האם אני צריכה טיפול זוגי ?
שירי
|
|
|
Oct 27, 2010 | 14:06
|
|
בעלי טוען שכל הבעיות שיש ביננו הם בגללי. אני לא כל כך חושבת כך אבל אולי יש קצת צדק במה שהוא אומר. הוא אומר שאם אני הייתי קצת יותר ותרנית ומוכנה להתפשר איתו היינו מסתדרים הרבה יותר טוב ולא רבים כל כך הרבה. הוא מציע לי ללכת לטיפול כי הוא חושב שאז הכל יסתדר. מה אתם מציעים לי לעשות אני קצת מבולבלת ולא יודעת להחליט בעצמי. האם אני צריכה טיפול או ששנינו צריכים טיפול זוגי ?
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 27, 2010 | 22:50 |
|
אני חושבת שבעלך צריך להעריך אותך קצת יותר ולהבין שאם הוא יהיה קצת ותרן הייתם מסתדרים קצת יותר טוב. נראה לי חוצפה להגיד שהכל בגללך.
|
|
|
|
|
•
|
טיפול זוגי יתאים לכם
אירית
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Oct 28, 2010 | 00:03 |
|
אני דווקא חושבת שלשניהם יש חלק בבעיות שלהם ואם כבר טיפול אז טיפול זוגי יהיה הכי מתאים להם כדי שיפתרו יחד את הבעיות.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 28, 2010 | 00:09 |
|
שירי יקרה
כפי שכתבתי כבר, כל זוג מורכב משני בני זוג. שניהם אחראים במידה שווה על מה שקורה ביניהם ואל לו לצד אחד להטיל את האחריות על הצד השני. כשעולות בעיות בזוגיות בין בני הזוג, בדרך כלל לשני הצדדים יש אחריות על כך ובאמצעות עבודה של שני בני הזוג, ניתן להחזיר את המצב לכיוון חיובי. אם בני הזוג לא מצליחים בכוחות עצמם להחזיר את הקשר הזוגי ביניהם לנתיב הנכון אזי רצוי שילכו לטיפול זוגי - יחד כיוון שאת הבעיות הזוגיות עדיף ורצוי לפתור ביחד.
יעל
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|