|
|
|
|
יש מה לעשות ורצוי בזמן הקרוב
מאת:
יעל כוכבא
Oct 28, 2010
||
23:30
שלום לך הורה יקרה
המצב שאת מתארת מוביל אתכם באמת באופן ברור ועקבי לכיוון אחד ברור. לכיוון הפרידה. אם תמשיכי לריב עם בעלך, לעשות שביתות סקס ולהיות בדיכאון הקשר ביניכןם לא יחזיר עוד זמן רב.
לכן ישנה חשיבות קריטית לחייך ולחיי הילדים שלך שתפטרי מהדיכאון, תמצאי את הדרך לפתור את הבעייה עם בעלך באופן נכון ובריא ובודאי שלא על ידי מריבות ומאבקי כוח.
אני חושבת שלפני שתקחי כדורים כדאי שתעשי שיחה עם פסיכולוג או פסיכולוגית רצוי מטפל זוגי כדי לחזק את הקשר ביניכם ללא קשר לרצונך להביא ילד נוסף ולסירובו של בעלך.
כדורים אולי יוציאו אותך מהדיכאון אך לא יפתרו את הבעיה האמיתית.
הפתרון הינו בעיקר טיפול זוגי שיתכן ובמהלכו יהיה נכון לקחת לתקופת מה כדורים כדי לסייע בתהליך היציאה מהמצב בו את מצוייה ועל ידי כך תוכלי באמצעות הטיפול לשנות את מצב הקשר הזוגי בינך ובין בעלך ואף יתכן שכשהוא יחוש בטוח יותר בחברתך תסור גם התנגדותו להבאת ילד נוסף...
אשמח לסייע לך ואת מוזמנת ליצור קשר.
בברכה
יעל כוכבא.
|
|
|
•
|
|
|
Oct 28, 2010 | 14:06
|
|
שלום
אני כבת 40, וכבר מס שנים יש לבעלי ולי מחלוקת לגבי ילד שלישי.
אני מאוד רוצה וכמהה לכך..והוא בשום אופן. טוב לו כך מכל הבחינות.
הבעיה שלי -שיש חוסר שביעות רצון מזה , ואני ממש בדיכאון מזה.. אני מקנאה נורא בחברותיי..וקשה לי לקבל את זה נפשית .
הפסקתי לשכנע אותו כי זה הגיע למצב שהויכוחים הביאו אותנו לסף גירושים!
אני עושה" שביתות סקס " והדבר מחריף את המריבות ביננו...
איך משלימים עם העובדה הזו.. ומגשרים בזוגיות על פער כזה.. כי אני לא מצליחה להגיע לרמה כזו שאני שוכחת ויכולה לעבור הלאה..
יש לציין שהוא אבא מצויין לילדיו...
אנא עזרו לי לצאת מהפלונטר הזה...
תודה
|
|
|
|
|
•
|
לדעתי אתם הולכים לכיוון לא טוב
דורית
|
|
|
Oct 28, 2010 | 23:11 |
|
נראה לי שאתם צועדים בכיוון לא טוב ושאם לא תעשו משהו אז זה ייגמר בפרידה וגירושין ומריבות. אני מציעה לך ללכת מיד לטיפול פסיכולוגי או זוגי ולא לחכות יותר כי מה שאת כותבת זה שאת עושה שביתות סקס ורבה איתו זה נשמע לי ממש לא טוב.
מאחלת לך לארגן את הקשר איתו מחדש.
דורית
|
|
|
|
|
•
|
יש מה לעשות ורצוי בזמן הקרוב
יעל כוכבא
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Oct 28, 2010 | 23:30 |
|
שלום לך הורה יקרה
המצב שאת מתארת מוביל אתכם באמת באופן ברור ועקבי לכיוון אחד ברור. לכיוון הפרידה. אם תמשיכי לריב עם בעלך, לעשות שביתות סקס ולהיות בדיכאון הקשר ביניכןם לא יחזיר עוד זמן רב.
לכן ישנה חשיבות קריטית לחייך ולחיי הילדים שלך שתפטרי מהדיכאון, תמצאי את הדרך לפתור את הבעייה עם בעלך באופן נכון ובריא ובודאי שלא על ידי מריבות ומאבקי כוח.
אני חושבת שלפני שתקחי כדורים כדאי שתעשי שיחה עם פסיכולוג או פסיכולוגית רצוי מטפל זוגי כדי לחזק את הקשר ביניכם ללא קשר לרצונך להביא ילד נוסף ולסירובו של בעלך.
כדורים אולי יוציאו אותך מהדיכאון אך לא יפתרו את הבעיה האמיתית.
הפתרון הינו בעיקר טיפול זוגי שיתכן ובמהלכו יהיה נכון לקחת לתקופת מה כדורים כדי לסייע בתהליך היציאה מהמצב בו את מצוייה ועל ידי כך תוכלי באמצעות הטיפול לשנות את מצב הקשר הזוגי בינך ובין בעלך ואף יתכן שכשהוא יחוש בטוח יותר בחברתך תסור גם התנגדותו להבאת ילד נוסף...
אשמח לסייע לך ואת מוזמנת ליצור קשר.
בברכה
יעל כוכבא.
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °