|
|
|
|
אירוע שקרה
מאת:
יעל כוכבא
Nov 01, 2010
||
01:05
מנור שלום
האירוע שעבר עליך אכן קשה ועלול בהחלט להשפיע על הזוגיות שבינך לבין אשתך. מהודעתך לא כל כך הובן לי אם אתם מדברים על האירוע ועל מה שהיה או לא. ברור לי שאתם צריכים ללבן את הנושא, לנסות לבחון מה גורם לריחוק ולבעיתיות בזוגיות. כיוון שעברה כבר שנה והמצב לא טופל או לפחות לא הצליח להפתר אני מציעה לכם להגיע לטיפול זוגי בו תוכלו לפתוח הכל לבדוק הכל, לבחון מה אתם מרגישים זה כלפי זו ומה כל אחד מכם מרגיש כלפי עצמו ואיך הוא רואה את הקשר ביניכם. מה השפעת המקרה שקרה על הקשר ומה ניתן לעשות כדי לנטרל אותה. ובכלל מה ניתן לעשות יחד כדי לחזור לקשר זוגי בריא, מחזק ואוהב.
יעל
|
|
|
•
|
מה יחזיר לנו את המשיכה שהיתה פעם
מנור
|
|
|
Oct 30, 2010 | 13:48
|
|
אני נשוי קרוב לעשר שנים נישואים מאושרים ויש לי שלושה ילדים חמודים שאני אוהב אותם. לפני שנה נשדדתי תוך כדי בילוי עם אשתי והושפלתי באופן חמור מאוד לידה. לאחר שהאירוע הסתיים הרגשתי שאשתי רואה אותי אחרת לגמרי ממה שהיא ראתה אותי לפניו. היא לא אומרת לי אבל אני מרגיש שהיחס שלה אלי השתנה, היא פחות דלוקה עלי, כבר לא רוצה כל כך קשר פיסי איתי מה שלפני כן היה ממש מעולה ביננו בקיצור אני מרגיש שההשפלה שחוויתי לידה הרסה לנו את הקשר. האם יש מה לעשות עם זה או שנגזר עלינו להפרד? אני רוצה לציין שאני אוהב אותה וממש רוצה להשאר איתה, לשפר את הקשר ביננו ולהחזיר את המצב למה שהיה לפני האירוע.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 30, 2010 | 23:28 |
|
אולי תדבר איתה ותפתח את הדברים ותראה מה קורה לה נשמע שאתה לא ממש מתקשר איתה על העניין הזה.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 31, 2010 | 22:52 |
|
לא נראה לי שדיבורים יעזרו כאן במשהו. אני חושב שאתם צריכים להפרד לזמן כדי לחדש את המשיכה ביניכם. אחרי כמה חודשים תוכלו לבדוק שוב אם מתאים לכם ביחד או לא.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 01, 2010 | 01:05 |
|
מנור שלום
האירוע שעבר עליך אכן קשה ועלול בהחלט להשפיע על הזוגיות שבינך לבין אשתך. מהודעתך לא כל כך הובן לי אם אתם מדברים על האירוע ועל מה שהיה או לא. ברור לי שאתם צריכים ללבן את הנושא, לנסות לבחון מה גורם לריחוק ולבעיתיות בזוגיות. כיוון שעברה כבר שנה והמצב לא טופל או לפחות לא הצליח להפתר אני מציעה לכם להגיע לטיפול זוגי בו תוכלו לפתוח הכל לבדוק הכל, לבחון מה אתם מרגישים זה כלפי זו ומה כל אחד מכם מרגיש כלפי עצמו ואיך הוא רואה את הקשר ביניכם. מה השפעת המקרה שקרה על הקשר ומה ניתן לעשות כדי לנטרל אותה. ובכלל מה ניתן לעשות יחד כדי לחזור לקשר זוגי בריא, מחזק ואוהב.
יעל
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|