|
|
|
|
תתחילי קשרים רק עם פנויים
מאת:
שלי
Nov 02, 2010
||
14:24
הי דנית
אני חושבת שאת מאפשרת לעצמך להגיע למצב הזה. אם תגידי לעצמך שגברים שאינם פנויים נמצאים מחוץ לתחום ובאמת תעמדי בזה פתרת חלק גדול מהבעיה. אני חושבת שאם תוך חודשיים את לא מרגישה שאת מאוהבת בבן הזוג שאיתו את יוצאת אז כבר לא תתאהבי. אני לא חושבת שאת צריכה להתפשר אלא באמת לחפש את זה שיעשה לך פרפרים בבטן.
|
|
|
•
|
|
|
Nov 01, 2010 | 23:47
|
|
אולי כאן יוכלולעזור לי. כל פעם שאני מתחילה קשר, איך שהוא יוצא שהוא תפוס, או שמראש הוא אומר שהקשר לא רציני. דווקא לפני חודשיים התחלתי קשר עם מישהו ממש חמוד שאם היית שואלת אותי הוא עונה על כל מה שאני מחפשת בגבר. הבעייה היא שאני ממש לא מאוהבת בו אלא רק מעריכה ומכבדת ומחבבת מאוד. אנא תעזרו לי להחליט האם הוא זה שאני צריכה או שאולי לא להתפשר אפילו שהוא רציני ופנוי...מה דעתכם?
|
|
|
|
|
•
|
תתחילי קשרים רק עם פנויים
שלי
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Nov 02, 2010 | 14:24 |
|
הי דנית
אני חושבת שאת מאפשרת לעצמך להגיע למצב הזה. אם תגידי לעצמך שגברים שאינם פנויים נמצאים מחוץ לתחום ובאמת תעמדי בזה פתרת חלק גדול מהבעיה. אני חושבת שאם תוך חודשיים את לא מרגישה שאת מאוהבת בבן הזוג שאיתו את יוצאת אז כבר לא תתאהבי. אני לא חושבת שאת צריכה להתפשר אלא באמת לחפש את זה שיעשה לך פרפרים בבטן.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 05, 2010 | 06:57 |
|
דנית יקרה
אני אחלק את תשובתי לשני חלקים.
נראה שאת משום מה מתחברת בקשר זוגי עם גברים תפוסים או עם אלו המחפשים קשר לא רציני. ברור כי אם את מחפשת בן זוג משמעותי וקבוע עלייך למצוא גבר שאיננו תפוש ומחפש גם הוא קשר אמיתי ורציני. מסיבה זו הייתי מציעה לך קודם כל לא להתחיל קשר עם גברים תפוסים ועם אלו שאינם רציניים. אני מניחה כי הפנויים והרציניים יגיעו לאחר מכן והעובדה היא שכבר הכרת מישהו כזה.
לגבי בן הזוג שאיתו את נמצאת כיום. תני לקשר ביניכם סיכוי, אם באמת הוא כזה העונה על כל מה שאת מחפשת בגבר אל תמהרי לנתק איתו את הקשר אלא תטפחי ותשקיעי בקשר הזה שכן לעיתים האהבה מגיע לא דווקא ביום הראשון.
יעל
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|