|
|
|
|
פערים בין צרכי בני הזוג
מאת:
יעל כוכבא
Dec 01, 2010
||
22:58
מונה יקרה
אכן לכל אחד מאיתנו המזג האישי שלו והצרכים במקרים רבים שונים בין בני הזוג.
כאשר השוני מינורי ניתן לגשר עליו בקלות על ידי מעט התחשבות והבנה. כאשר ישנם פערים גדולים ואחד או שני בני הזוג חשים תסכול וחוסר סיפוק, חשוב מאוד שישוחחו על כך, יבחנו מה ניתן לעשות ועל מה ניתן לגשר. במידה וגם השיחות מותירות את הבעייה על כנה, רצוי לפנות לטיפול זוגי ולא להמתין עד שהמצב יהיה נואש כדי למנוע מצב שבו הזוגיות תיפגע פגיעה שיהיה קשה לתקן.
יעל
|
|
|
•
|
|
|
Nov 29, 2010 | 08:50
|
|
שלום
אני מאוד אוהבת את בעלי והוא אותי. הבעייה שלכל אחד מאיתנו מזג אחר בתחום המיני. אני מרגישה שהצרכים שלי גבוהים בהרבה משלו ובאמת כשאנחנו שוכבים זה עם זו שנינו נהנים וטוב לנו אבל אני צריכה סקס בתדירות גבוהה בהרבה ממנו. מה אני יכולה לעשות כדי שהוא ירצה יותר? או שנגזר עלי להסתפק במה שיש לי.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 30, 2010 | 14:12 |
|
אני חושבת שיש מה לעשות, אם תתאמצו ליצור לעצמכם רגעים של אינטימיות תוכלי לקבל הרבה יותר ממה שיש לך היום.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 30, 2010 | 20:43 |
|
לפני שאתם מתחילים ליצור לכם מצבים אני חושבת שאתם חייבים לדבר על הבעייה הזו.
|
|
|
|
|
•
|
פערים בין צרכי בני הזוג
יעל כוכבא
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Dec 01, 2010 | 22:58 |
|
מונה יקרה
אכן לכל אחד מאיתנו המזג האישי שלו והצרכים במקרים רבים שונים בין בני הזוג.
כאשר השוני מינורי ניתן לגשר עליו בקלות על ידי מעט התחשבות והבנה. כאשר ישנם פערים גדולים ואחד או שני בני הזוג חשים תסכול וחוסר סיפוק, חשוב מאוד שישוחחו על כך, יבחנו מה ניתן לעשות ועל מה ניתן לגשר. במידה וגם השיחות מותירות את הבעייה על כנה, רצוי לפנות לטיפול זוגי ולא להמתין עד שהמצב יהיה נואש כדי למנוע מצב שבו הזוגיות תיפגע פגיעה שיהיה קשה לתקן.
יעל
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|