|
|
|
|
למרות שנפרדנו חייבת לשאול......
מאת:
סיוי
Jan 12, 2012
||
11:04
היי,
אני ובן זוגי נפרדנו סופית לפני כמה ימים, שורש הבעיה היה שאחרי שעברתי הפלה הוא הפסיק להמשך אליי ולמרות כל הניסיונות שלו להתנער מהטראומה לא הצלחנו להתגבר על העניין והחלטנו סופית לפרק תחבילה ,פשוט נהיה לו מחסום לראות אותי בצורה מנינית ומרגשת כמושהיה בהתחלה, והסקס מאז היה פשוט נוראי ,רציתי לדעת האם יכולתי איכשהו להתנהג אחרת או לומר לו דברים שהיו עוזרים לו להפסיק לחשוב על מה שחווינו ולשקם את חיי המין שלנו? כי האהבה ביננו מאוד גדולה ועוצמתית , הוא לא מאמין בטיפול פסיכולוגי\זוגי כך שזה לא השאיר שום אופציה אלא להפרד.. תודה מראש
|
|
|
•
|
למרות שנפרדנו חייבת לשאול......
סיוי
> אתה נמצא כאן
|
|
|
Jan 12, 2012 | 11:04
|
|
היי,
אני ובן זוגי נפרדנו סופית לפני כמה ימים, שורש הבעיה היה שאחרי שעברתי הפלה הוא הפסיק להמשך אליי ולמרות כל הניסיונות שלו להתנער מהטראומה לא הצלחנו להתגבר על העניין והחלטנו סופית לפרק תחבילה ,פשוט נהיה לו מחסום לראות אותי בצורה מנינית ומרגשת כמושהיה בהתחלה, והסקס מאז היה פשוט נוראי ,רציתי לדעת האם יכולתי איכשהו להתנהג אחרת או לומר לו דברים שהיו עוזרים לו להפסיק לחשוב על מה שחווינו ולשקם את חיי המין שלנו? כי האהבה ביננו מאוד גדולה ועוצמתית , הוא לא מאמין בטיפול פסיכולוגי\זוגי כך שזה לא השאיר שום אופציה אלא להפרד.. תודה מראש
|
|
|
|
|
•
|
למה לא שכנעת אותו ללכת לטיפול זוגי
ליידי
|
|
|
Nov 28, 2012 | 08:51 |
|
אפילו שהוא מתנגד אני חושבת שהיית צריכה לשכנע אותו ללכת לטיפול זוגי לפחות לפגישת היכרות ואם הוא לא היה מסכים אני הייתי הולכת לבד וכך אחרי שהייתי מקבלת יעוץ זוגי הייתי משכנעת אותו להצטרף מתי שהוא.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 29, 2012 | 15:36 |
|
אם כבר נפרדתם אז תעזבי את זה. אם לא, אז מעניין אותי מאוד איך הסתדרם ומה עשיתם אם הלכתם ליעוץ או טיפול זוגי או לא. אם את מוכנה לספר אשמח לשמוע.
תודה
ארנון
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 30, 2012 | 21:56 |
|
אבל אניבטוחה שהם נפרדו. הוא לא רוצה ללכת לטיפול ואין לי ספר שבלי טיפול זוגי אין להם סיכוילחזור ולחיות כמו זוג נשו או להחזיאראתהאהבה והתשוקה שהיתה ביניהם.
|
|
|
|
|
•
|
אז מה אם הוא לא רוצה ללכת לטיפול
גליתי
|
|
|
Dec 02, 2012 | 16:18 |
|
מה הבעייה לגרום לו ללכת לטיפול, הרי לעשות מניפולציה שתשפיע עליו ללכת לטיפול זוגי נראה לי קלי קלות. אני מציעה לך לעשות לו קטע שירצה הוא ללכת לטיפול ולא את ואז הוא יבוא כמו ילד טוב.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 04, 2012 | 19:46 |
|
סיוי יקרה
מה שחשוב הוא לשאול קודם כל האם נפרדתם כבר או לא. אם נפרדתם, כדאי שתחשבי או לעצך או בעזרת פסיכולוג או פסיכולוגית מה היה נכון לעשות במקרה הזה ולא כדי לדעת האם היית בסדר או לא כיוון שזה לא רלוונטי אלא מה נכון לעשות בעתיד...
אם אתם ביחד ברור לי שהדבר הנכון ביותר לעשות בשלב זה הוא להגיע לטיפול זוגי ולברר ביניכם את הדברים. במידה ובן זוגך מתנגד לטיפול, תתחילי אותו בלעדיו ותזמיני אותו לאחת הפגישות לא כטיפול עבורו אלא כדי שהפסיכולוגית תדבר איתו עלייך כיוון שמטפליןם בך והוא יבוא ואת ההמשך תשאירי לפסיכולוגית...
שיהיה בהצלחה
יעל
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה