|
|
|
|
תבקשי מבעלך שינקה את הליכלוך שעשה
מאת:
יעל כוכבא
Feb 12, 2013
||
17:11
מזל יקרה
כמו שאני מבינה מה שמפריע לך זה לא שבעלך מבשל אלא הליכלוך שהוא עושה ושה שהוא לא מנקה אחריו. אני מציעה לך במקום להכנס לדיכאון, לדבר איתו ולומר לו שאת מבקשת שאחרי שהוא גומר לבשל שינקה את המטבח ואת הליכלוך שעשה. אני גם מציעה לך לעזור לו בנקיון ולהשתתף איתו וכך הוא ירגיש שלא בנוח לא לנקות גם בעצמו.
בהצלחה
יעל
|
|
|
•
|
|
|
Jan 31, 2013 | 20:17
|
|
אני לא יודעת למה שאני שצריך להכין אוכל אני נכנסת לדיכאון, אין לי חשק לבשל, שונאת מטבח, שונאת לכלוך, ובעלי מאד אוהב אוכל וגם לבשל ויש לו תמיד רעיונות, לעשות עוד ועוד, ולי בא לאכול רק דברים קלילים שעושים מהר מבלי להתקע במטבח , כך שיוצא שאני נכנעת ועושה ביחד איתו אבל די בחוסר סבלנות ובעצב רב, מחכה רק שיגמר הכנת האוכל,
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 01, 2013 | 08:53 |
|
אולי תעשי מה שעושים בהרבה בתים בשנים האחרונות. זה נהיה די אופנתי שהגברים מבשלים. תני לבעלך להיות הבשלן הראשי ואת רק תעזרי לו קצת ולאט לאט הוא יהפוך להיות זה שאחראי ורוב העבודה הזאת תהיה שלו כי הוא אוהב את זה ואת רק תעשי קצת וזה יהיה סביר ונסבל...
|
|
|
|
|
•
|
תני לו להוביל את המטבח
סבינה
|
|
|
Feb 02, 2013 | 16:16 |
|
אני לא מבינה מה כל כך רע בזה. תני לו להוביל את המטבח ותיהני מזה. מה איכפת לך שהוא מבשל?
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 02, 2013 | 16:24 |
|
לא אכפת לי בכלל שבעלי מבשל רק שאני לא יכולה לצאת תמיד להיות לידו ולנקות אחריו, האוכל יוצר המון לכלוך, וזה די מתסכל.. תודה לכל העונות והמגיבות
|
|
|
|
|
•
|
תבקשי מבעלך שינקה את הליכלוך שעשה
יעל כוכבא
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Feb 12, 2013 | 17:11 |
|
מזל יקרה
כמו שאני מבינה מה שמפריע לך זה לא שבעלך מבשל אלא הליכלוך שהוא עושה ושה שהוא לא מנקה אחריו. אני מציעה לך במקום להכנס לדיכאון, לדבר איתו ולומר לו שאת מבקשת שאחרי שהוא גומר לבשל שינקה את המטבח ואת הליכלוך שעשה. אני גם מציעה לך לעזור לו בנקיון ולהשתתף איתו וכך הוא ירגיש שלא בנוח לא לנקות גם בעצמו.
בהצלחה
יעל
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה