|
|
|
|
קח את עצמך בידיים
מאת:
ציפורה
Feb 13, 2013
||
19:32
אולי טיפול פסיכולוגי יעזור לך ואולי לא. בטוח שאם תתחיל לעשות מה שאתה רוצה לא תצטרך פסיכולוג ולא פסיכולוגית להתחיל להוביל את החיים שלך בלי לפחד מכל אחד.
|
|
|
•
|
האם טיפול פסיכולוגי יעזור לי ?
דוידזון
|
|
|
Feb 12, 2013 | 19:07
|
|
אני לא יודע אם אני במקום הנכון. אבל הבעייה שלי קשה ואני לא יודע אם טיפול פסיכולוגי יפתור אותה. הייתי בקשר עם פסיכולוגית אחת אבל לא התמדתי יותר משתי פגישות כי לא הרגשתי מספיק בטוח. כבעיה שלי היא שכל דבר שאני עושה אני מרגיש שמשהו לא בסדר. אני כל הזמן בחרדה מה יגידו והאם מה שעשיתי טוב. גם כשאני יודע שעשיתי משהו טוב אני פוחד ממה שיגידו. בגלל הבעייה הזו לא הצלחתי להתקדם בעבודה למרות שאוהבים אותי ואני נחשב לעובד מצויין. מה לעשות. האם ללכת לפסיכולוג או לפסיכולוגית ? האם טיפול פסיכולוגי בכלל זה מה שיעזור לי .
|
|
|
|
|
•
|
קח את עצמך בידיים
ציפורה
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Feb 13, 2013 | 19:32 |
|
אולי טיפול פסיכולוגי יעזור לך ואולי לא. בטוח שאם תתחיל לעשות מה שאתה רוצה לא תצטרך פסיכולוג ולא פסיכולוגית להתחיל להוביל את החיים שלך בלי לפחד מכל אחד.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 20, 2013 | 00:50 |
|
אני מציעה לך להתמודד עם הפחדים שלך ולחזור אל הפסיכולוגית ולתת לה לעזור לך.
|
|
|
|
|
•
|
לך תמשיך טיפול פסיכולוגי
זאבון
|
|
|
Feb 22, 2013 | 16:04 |
|
נו באמת. אז לא התמדת בטיפול אז מה. תמצא לך פסיכולוגית אחרת ולך להמשיך בטיפול
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 27, 2013 | 18:35 |
|
דוידזון היקר
אני מציעה לך להתחיל טיפול פסיכולוגי ולאמר לפסיכולוג או לפסיכולוגית שאתה חושש שלא תתמיד ולעבוד איתם בהתחלה על הנושא הזה. אחר כך, הפסיכולוג ימשיך את הטיפול באופן שיראה לו הכי נכון ויעיל. לשאלתך האם מתאימה למצבך פסיכולוגית או שמתאים פסיכולוג אין תשובה חד משמעית. אתה צריך מישהו או מישהי שתרגיש איתם נוח ובטוח ולא כל כך משנה אם זה יהיה פסיכולוג או שזו תהיה פסיכולוגית. לכן תבקש המלצה מאחד מחבריך או בני משפחתך שימליצו על מישהו או מישהי שהם מכירים מנסיונם ובוטחים בו.
שיהיה בהמלחה
יעל
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה